13.09.2014 г., 21:20 ч.

Прозрение 

  Поезия » Философска
393 0 1

Прозрение

 

Колко сме различни

в този живот,

всеки според своя

вътрешен комфорт.

 

Какво ще направиш

е лична борба,

не трябва да чакаш

нечия мечта.

 

Бъди си съдник,

майка и дете,

и така ще осъзнаеш,

че всичко е менте.

 

Какво ще кажат

хората за теб,

не чакай, не чувай,

мисли с интелект.

 

И всичко е просто

поредна борба,

за кокал оглозган,

нелепа тъга.

 

Повярвай на себе си,

на свойта съдба

и някак, по - ведро,

ще видиш света!

 

С гърди си ще вдишаш

от новият ден,

ще видиш, ще чувстваш,

че си окрилен!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??