20 mar 2024, 13:12  

Прозрение на Просто Киро 

  Poesía » De humor
475 0 0

"Гербавите да ни изработят щяха,

ама за Мария Габриел ми е жал!

Всички в "промяната" пропищяха,

ама тъй ще е, като съм се продал!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??