Mar 20, 2024, 1:12 PM  

Прозрение на Просто Киро 

  Poetry » Humour
464 0 0

"Гербавите да ни изработят щяха,

ама за Мария Габриел ми е жал!

Всички в "промяната" пропищяха,

ама тъй ще е, като съм се продал!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??