20 мар. 2024 г., 13:12  

Прозрение на Просто Киро 

  Поэзия » Юмористическая
466 0 0

"Гербавите да ни изработят щяха,

ама за Мария Габриел ми е жал!

Всички в "промяната" пропищяха,

ама тъй ще е, като съм се продал!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??