7 mar 2009, 11:03

Пръстът на Съдбата... 

  Poesía » De humor
1005 0 31

 

 

 

 

 

 

                              Пръстът на Съдбата

 

 

Ако Съдбата

ти покаже

с пръсти

знака

на победата,

не бързай

да се радваш,

на паша

не търчи

като

говедата!...

Може би

за да затвърди

във теб

многострадалеца,

присмехулно

е забравила

да си прегъне

показалеца!?...

 

 

 

.

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??