Пръстът на Съдбата
Ако Съдбата
ти покаже
с пръсти
знака
на победата,
не бързай
да се радваш,
на паша
не търчи
като
говедата!...
Може би
за да затвърди
във теб
многострадалеца,
присмехулно
е забравила
да си прегъне
показалеца!?...
.
© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.