7 мар. 2009 г., 11:03

Пръстът на Съдбата... 

  Поэзия » Юмористическая
1003 0 31

 

 

 

 

 

 

                              Пръстът на Съдбата

 

 

Ако Съдбата

ти покаже

с пръсти

знака

на победата,

не бързай

да се радваш,

на паша

не търчи

като

говедата!...

Може би

за да затвърди

във теб

многострадалеца,

присмехулно

е забравила

да си прегъне

показалеца!?...

 

 

 

.

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??