7 nov 2015, 18:46

Психопат 

  Poesía » De amor
518 0 0

Защо съм цялата червена?

Защо държиш нож ти?
Защо кожата ми е свалена,

а сърцето надраскано на ивици?

 

Защото по лова си ти така увлечен

и жестокостта е изписана на твоето лице.

Защото в цялата Вселена

няма втори като теб - 

такъв психопат безмерен

със сини хубави очи.

© Ася Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??