Nov 7, 2015, 6:46 PM

Психопат 

  Poetry » Love
520 0 0

Защо съм цялата червена?

Защо държиш нож ти?
Защо кожата ми е свалена,

а сърцето надраскано на ивици?

 

Защото по лова си ти така увлечен

и жестокостта е изписана на твоето лице.

Защото в цялата Вселена

няма втори като теб - 

такъв психопат безмерен

със сини хубави очи.

© Ася Даскалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??