11 abr 2009, 21:11

Птица 

  Poesía » Otra
544 0 8

 

 

 

лети между два парапета

мечтае насън

не жадува

чуждия полет

следите

от пясъчни бури

нарисували въздух

и облак

лети

а в земята заравя

всяка петъчна болка

и липса

а пространството

се смалява

щом душата и бяла

отлита

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??