7 may 2020, 9:56

Птичият хор 

  Poesía » Para niños, Canción de autor
922 4 4

От горската школа се песен извива,
гласчета долитат подобно на звън.
Как славей и сойка припяват свенливо
притихнали слушат животните вън.

 

Припев:
До-ре-ми-фа-сол-ла-си-ла-си-до
До-си-ла-сол-фа-ми-фа-ми-ре-до

 

И с тон търпелив госпожа Чучулига
подрежда пак ноти в мажор и минор.
Децата прелистват дебелите книги.
Ах, колко е весело в птичия хор!

 

Припев:
До-ре-ми-фа-сол-ла-си-ла-си-до
До-си-ла-сол-фа-ми-фа-ми-ре-до

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Първият ми опит за аудио запис. Знам, че има много за доизкусуряване, но исках да споделя как си представям песента.
  1990  11 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??