7 мая 2020 г., 09:56

Птичият хор 

  Поэзия » Для детей, Авторская песня
904 4 4

От горската школа се песен извива,
гласчета долитат подобно на звън.
Как славей и сойка припяват свенливо
притихнали слушат животните вън.

 

Припев:
До-ре-ми-фа-сол-ла-си-ла-си-до
До-си-ла-сол-фа-ми-фа-ми-ре-до

 

И с тон търпелив госпожа Чучулига
подрежда пак ноти в мажор и минор.
Децата прелистват дебелите книги.
Ах, колко е весело в птичия хор!

 

Припев:
До-ре-ми-фа-сол-ла-си-ла-си-до
До-си-ла-сол-фа-ми-фа-ми-ре-до

© Миглена Миткова Все права защищены

Първият ми опит за аудио запис. Знам, че има много за доизкусуряване, но исках да споделя как си представям песента.
  1956  11 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??