24 jul 2008, 11:16

пукнатини 

  Poesía » Otra
642 0 17
 

изтощени от чувства

уж търсещи истина

уж копнеещи вяра

амортизирани от емоции

и с куца душевност

всичко разбиращи

припламващи в нищото

и мъртви във трепета

безвкусни промéнливи

се гордеят в бордея

на

инфантилен реваншизъм

на собствени разни

кухи заблуди

лишени от смисъл

но богати на постност

ярка безчувственост

тлее брутално

във его съдбовно

пропито от фалш

тщестлавно разтеглено

леко разглезено

вътрешно вкиснато

трови пространството

зациклило

в транс

 

 

юни 2008г

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??