Jul 24, 2008, 11:16 AM

пукнатини 

  Poetry » Other
641 0 17
 

изтощени от чувства

уж търсещи истина

уж копнеещи вяра

амортизирани от емоции

и с куца душевност

всичко разбиращи

припламващи в нищото

и мъртви във трепета

безвкусни промéнливи

се гордеят в бордея

на

инфантилен реваншизъм

на собствени разни

кухи заблуди

лишени от смисъл

но богати на постност

ярка безчувственост

тлее брутално

във его съдбовно

пропито от фалш

тщестлавно разтеглено

леко разглезено

вътрешно вкиснато

трови пространството

зациклило

в транс

 

 

юни 2008г

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??