17 feb 2012, 22:09

Пусто очакване 

  Poesía » De amor
514 0 0

Тук, при мен си, а те няма.

Говориш, но не те усещам.

Остава само споменът за

едно мъртво присъствие,

убито от страха ти

да се влюбиш.

© Антония Спирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??