Feb 17, 2012, 10:09 PM

Пусто очакване 

  Poetry » Love
505 0 0

Тук, при мен си, а те няма.

Говориш, но не те усещам.

Остава само споменът за

едно мъртво присъствие,

убито от страха ти

да се влюбиш.

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??