17 февр. 2012 г., 22:09

Пусто очакване 

  Поэзия » Любовная
513 0 0

Тук, при мен си, а те няма.

Говориш, но не те усещам.

Остава само споменът за

едно мъртво присъствие,

убито от страха ти

да се влюбиш.

© Антония Спирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??