21 ene 2012, 5:03

Пясъчен часовник 

  Poesía » De amor
655 0 3

Пясъчен часовник

Отиваш си, отиваш си от мен.
На струйка пясъчна приличаш.
Аз  гледам как изтича времето,
в което  до полуда се обичахме.
Остават само спомени-прашинки,
залепнали по пръстите да дращят.
На чайки с крясъка
изчезва всичко  в  здрача...
Безмълвна съм.
И нямам сили да заплача.

© Таня Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??