Пясъчен часовник
Отиваш си, отиваш си от мен.
На струйка пясъчна приличаш.
Аз гледам как изтича времето,
в което до полуда се обичахме.
Остават само спомени-прашинки,
залепнали по пръстите да дращят.
На чайки с крясъка
изчезва всичко в здрача...
Безмълвна съм.
И нямам сили да заплача.
© Таня Ив Всички права запазени