5 ene 2011, 19:23

Пясъчен замък 

  Poesía » De amor
574 0 6

По плочките на стария площад 
подтичвам и зад ъгъла надничам. 
Ти знаеш ли - и кестените в този град 
очакват теб със твоето момиче. 
Зад ъгъла след миг ще се покажеш 
със орхидея с тънко стебълце 
и с поглед син ще ме погалиш, 
и ще ме завъртиш, като перце... 
Или ще звъннеш пак по телефона, 
ще кажеш: "Тук съм, във града... 
На северния плаж, до вълнолома, 
за теб издигнах замък на брега!"

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??