16 jul 2013, 13:17  

Пясъчни стъпки... 

  Poesía
671 0 18

                               ... Fakat yüzüme güldüğünde uçar içimdeki karanlık

 

 

Когато притихнал

денят се провира
през сънени капки

изплакана жажда

 

и в малки черупки

сламени пръсти

рисуват в страните ми

нежна прохлада...

... и спомен за утро

надвиснал в очите
когато навървя

по тялото кръпки...

... чувам в сърцето си пясъчни стъпки

чувам в сърцето си пясъчни стъпки...

... после защипвам
в косите си думи
нежно огласяли
нощем плътта ми

в бели калавиши
вплитам прегръдки
с тихи стенания
спрели в дъха ми...

и стихвам в ръцете ти
толкова топли
толкова дълго
попивали мрака...

 

и се моля денят да почака...
и се моля денят да почака...



 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??