Моя първа любов и най- истинска -
моя жива вода, ненапита с уста...
пролет не пукнала, буря не стихнала...
дъжд недочакан, недопита вина...
Моя най-нежна любов недолюбена -
писмо неполучено, непролята сълза...
букет неоткъснат, песен недописана...
огън негаснещ в непрогледна мъгла...
Неизказана, трудна любов, съкрушителна -
вулкан не изстинал в изпепелена земя...
бездна най-яростна, болка безмилостна...
В теб - моя клада, аз вечно горя!
© Светла Илиева Todos los derechos reservados