Oct 17, 2012, 9:38 AM

Първа любов 

  Poetry » Love
719 0 5

Моя първа любов и най- истинска - 

моя жива вода, ненапита с уста...

пролет не пукнала, буря не стихнала...

дъжд недочакан, недопита вина...

 

Моя най-нежна любов недолюбена -

писмо неполучено, непролята сълза...

букет неоткъснат, песен недописана...

огън негаснещ в непрогледна мъгла...

 

Неизказана, трудна любов, съкрушителна -

вулкан не изстинал в изпепелена земя...

бездна най-яростна, болка безмилостна...

В теб - моя клада, аз вечно горя!

© Светла Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??