25 ene 2015, 14:11

Първата прегръдка 

  Poesía » De amor
297 0 0

И първата прегръдка

ще бъде толкова прекрасна,

като вечна тъмнина

 

Ще се загубим, ще потънем

До първите лъчи на утринта

Тогава ще изчезнеш, зная

 

Като сън във разума внедрен

ще бъда тук, ще те чакам

до залеза на следващия ден!

© Надя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??