Jan 25, 2015, 2:11 PM

Първата прегръдка 

  Poetry » Love
307 0 0

И първата прегръдка

ще бъде толкова прекрасна,

като вечна тъмнина

 

Ще се загубим, ще потънем

До първите лъчи на утринта

Тогава ще изчезнеш, зная

 

Като сън във разума внедрен

ще бъда тук, ще те чакам

до залеза на следващия ден!

© Надя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??