25 янв. 2015 г., 14:11

Първата прегръдка 

  Поэзия » Любовная
298 0 0

И първата прегръдка

ще бъде толкова прекрасна,

като вечна тъмнина

 

Ще се загубим, ще потънем

До първите лъчи на утринта

Тогава ще изчезнеш, зная

 

Като сън във разума внедрен

ще бъда тук, ще те чакам

до залеза на следващия ден!

© Надя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??