30 may 2021, 17:55

Първата... Първият... 

  Poesía
143 1 1

„Като те видях,
прехласнах се по теб и
онемях...“ — пред Бог —

 

на първата жена тъй
първият се мъж призна!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??