May 30, 2021, 5:55 PM

Първата... Първият... 

  Poetry
145 1 1

„Като те видях,
прехласнах се по теб и
онемях...“ — пред Бог —

 

на първата жена тъй
първият се мъж призна!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??