15 dic 2006, 1:51

Първи допир, първа ласка 

  Poesía
776 0 8

 

 

 

 

 

 

Оскъдица от слънце зимно,

в прозореца ни заиграва,

тегне в стаята усещане интимно,

един към друг ни приближава.

 

Първи допир, първа ласка,

оставят впечатление в мене,

не бързам, имам да наваксвам,

погубено без нежност време.

 

Целувам китката ти бяла,

желанието в кожата усещам,

а ти ат нежност премаляла,

очи от мен за миг не свеждаш.

 

Улавям ти дъха, с моя го примесвам,

докосвам устните ти лекичко,  едва,

а вкусът им е така божествен,

целувам ненаситно след това.

 

В ранен час, в закъсняла зима,

отпивам от любов първична,

прегръщам те и на ръце те вземам,

а нататък става много лично.

 

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??