28 feb 2023, 15:29

Първи март 

  Poesía » Civil
208 0 0

Бяло и червено, вплетени в едно -

че българското ще го има вярваме!

Кан Аспарух слезе от своето седло

и каза ни:"С дух ще побеждаваме!"

 

Днес, след тринадесет века,

великия завет следваме ние,

вървим по трудната пътека,

България няма да се затрие!

 

Вплетени в едно - червено и бяло -

напомнят ни за славните ни деди,

родното на страшни удари е устояло,

с вяра българското пак ще победи!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??