Бяло и червено, вплетени в едно -
че българското ще го има вярваме!
Кан Аспарух слезе от своето седло
и каза ни:"С дух ще побеждаваме!"
Днес, след тринадесет века,
великия завет следваме ние,
вървим по трудната пътека,
България няма да се затрие!
Вплетени в едно - червено и бяло -
напомнят ни за славните ни деди,
родното на страшни удари е устояло,
с вяра българското пак ще победи!
© Георги All rights reserved.