Андреевден. Снегът е нацъфтял
за първи път от есента до днеска –
изящен, чист, добър, уханен, бял,
светът ни е превърнал в снежна фреска.
Върви и си ухае вътре в нас,
снежинките ни галят по сърцето
и Бог расте с най-нежната си власт
в снега, че в любовта Му да засветим.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados
Благодаря, Силве, снегът много ме зарадва