Nov 30, 2021, 1:11 PM

Първи сняг 

  Poetry
402 1 3

Андреевден. Снегът е нацъфтял

за първи път от есента до днеска –

изящен, чист, добър, уханен, бял,

светът ни е превърнал в снежна фреска.

 

Върви и си ухае вътре в нас,

снежинките ни галят по сърцето

и Бог расте с най-нежната си власт

в снега, че в любовта Му да засветим. 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??