30 нояб. 2021 г., 13:11

Първи сняг 

  Поэзия
392 1 3

Андреевден. Снегът е нацъфтял

за първи път от есента до днеска –

изящен, чист, добър, уханен, бял,

светът ни е превърнал в снежна фреска.

 

Върви и си ухае вътре в нас,

снежинките ни галят по сърцето

и Бог расте с най-нежната си власт

в снега, че в любовта Му да засветим. 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??