2 mar 2020, 1:58

Първомартенско небе 

  Poesía
487 1 4

Това небе неистово ме блазни

със свойта широта и цветове.

О, Боже, явно тук съм не напразно –

миг волност вкусвам, чист от страхове!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??