2 мар. 2020 г., 01:58

Първомартенско небе 

  Поэзия
413 1 4

Това небе неистово ме блазни

със свойта широта и цветове.

О, Боже, явно тук съм не напразно –

миг волност вкусвам, чист от страхове!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??