10 jul 2016, 8:05

Път 7 

  Poesía » Filosófica
315 0 0

По път към есента вървя

в лято знойно, горещо

и с мисълта за края се гнетя,

че той не е хубаво нещо...

 

Не го виждам още,

слънцето на запад се придвижва

и тъжно е нощем,

че никой на вечно спящи не завижда...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??