10 июл. 2016 г., 08:05

Път 7 

  Поэзия » Философская
314 0 0

По път към есента вървя

в лято знойно, горещо

и с мисълта за края се гнетя,

че той не е хубаво нещо...

 

Не го виждам още,

слънцето на запад се придвижва

и тъжно е нощем,

че никой на вечно спящи не завижда...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??