10.07.2016 г., 8:05 ч.

Път 7 

  Поезия » Философска
317 0 0

По път към есента вървя

в лято знойно, горещо

и с мисълта за края се гнетя,

че той не е хубаво нещо...

 

Не го виждам още,

слънцето на запад се придвижва

и тъжно е нощем,

че никой на вечно спящи не завижда...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??