Ако избера любовта...
ще захвърля невинността.
Но първо трябва себе си да разбера.
За да мога теб да оневиня.
Мойте чувства са странни,
такова е и моето сърце.
Моят свят е идеален
и там аз съм героиня - едно малко дете.
Всеки ми се подиграва и ме осмива,
не вижда моята жажда за живот.
А единственият път, който мога да избирам
е пътя, осеян с любов!
© Ванина Todos los derechos reservados