21 jul 2009, 21:35

Пътечки 

  Poesía
422 0 7



... и е тихо,

само мислите шептят -

пътечки след воал,

с брокат опръскан,

тъмно…

не,

не е хладен мрак -

ефирно звучно е,

приятно...

вият се

и се преплитат,

просветват мънички искри

в устрема си

твоите да срещнат...

 

 


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??