21 июл. 2009 г., 21:35

Пътечки 

  Поэзия
423 0 7



... и е тихо,

само мислите шептят -

пътечки след воал,

с брокат опръскан,

тъмно…

не,

не е хладен мрак -

ефирно звучно е,

приятно...

вият се

и се преплитат,

просветват мънички искри

в устрема си

твоите да срещнат...

 

 


 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??