Jul 21, 2009, 9:35 PM

Пътечки 

  Poetry
418 0 7



... и е тихо,

само мислите шептят -

пътечки след воал,

с брокат опръскан,

тъмно…

не,

не е хладен мрак -

ефирно звучно е,

приятно...

вият се

и се преплитат,

просветват мънички искри

в устрема си

твоите да срещнат...

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??