27 mar 2008, 16:33

Пътека 

  Poesía » De amor
719 0 1

Внезапно дойде в живота ми като роза разцъфтяла,

но не след дълго ти изчезна и розата изсъхна.

След теб остави дълго време една пътека, пълна с изсъхнали цветя,

остави я, замина си завинаги, но знай, някой ден тя отново ще разцъфне

и ще стопли накърнената душа.

© Теодора Вичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??