Mar 27, 2008, 4:33 PM

Пътека 

  Poetry » Love
804 0 1

Внезапно дойде в живота ми като роза разцъфтяла,

но не след дълго ти изчезна и розата изсъхна.

След теб остави дълго време една пътека, пълна с изсъхнали цветя,

остави я, замина си завинаги, но знай, някой ден тя отново ще разцъфне

и ще стопли накърнената душа.

© Теодора Вичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??