29 ago 2011, 7:28

Пътеката на Светлината 

  Poesía » Otra
548 0 0

Огнен кръст във Тъмнината,

белязал дните мои,

сочи криволичеща пътека

със светлина, по-ярка

от тази на слънцето.

Огън и светлина,

и много топлина

от душата ми надничат

и търся аз Пътеката на Светлината

и на другите в душите и сърцата.

© Сара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??