Огнен кръст във Тъмнината,
белязал дните мои,
сочи криволичеща пътека
със светлина, по-ярка
от тази на слънцето.
Огън и светлина,
и много топлина
от душата ми надничат
и търся аз Пътеката на Светлината
и на другите в душите и сърцата.
© Сара All rights reserved.