29.08.2011 г., 7:28 ч.

Пътеката на Светлината 

  Поезия » Друга
567 0 0

Огнен кръст във Тъмнината,

белязал дните мои,

сочи криволичеща пътека

със светлина, по-ярка

от тази на слънцето.

Огън и светлина,

и много топлина

от душата ми надничат

и търся аз Пътеката на Светлината

и на другите в душите и сърцата.

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??