5 abr 2023, 11:55

Пътешественик 

  Poesía
235 0 0

Космически скитник...
пътешественик смел,
душата човешка... носител на воля,
във физически облик доведена с цел
еволюира в енергии, оцелява в безброя.

В статичност самоубива горки съдби
регистрирани с карма и греховност неясна.
Отключва сетивности, гради и руши
истина търсена, позната и страшна.

Възражда култури, цивилизова модел
динамичен процес изпълняван от хора.
В духовност, човекът израстващ и смел
подчинява своето его с разум и воля.

Душата.., тя знае своята мисия тук.
Дори неразбрана изтъкава ни с обич.
Стреми се, възражда се  във всякакъв смут.
Учи своите уроци и нов път ни чертае.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??