12 oct 2017, 22:13  

Пътеводна звезда 

  Poesía » Otra
796 6 14

ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА

 

Поставих душата си
на Жертвеника
в името на Истината
и тя се превърна
в Пътеводна звезда
на слепците.

 

 

 

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??